Ga naar de inhoud

REVIEWS

In het coachtraject hebben we samen een doorbraak bereikt: ik sta dichter bij mijn gevoel en meer in mijn kracht.

– Maite

BetrokkeN & warm

Inge is een zeer betrokken coach die begrip heeft voor iedere input die ik leverde. Ze zorgde voor een veilige en warme omgeving waarin ik vertrouwd was om te praten. Daarnaast leverde Inge de terugkoppeling precies op de juiste manier waardoor ik de inzichten verkreeg die ik nodig had. Ik voelde me niet aangevallen, dom of gek. Door de sessies met Inge heb ik geweldige inzichten en tools gekregen om ervoor te zorgen dat ik meer rust in mijn hoofd heb en keuzes durf te maken. Ik ken mezelf veel beter en heb meer vertrouwen door de sessies met Inge.

– Rogier (Senior Projectmanager, 28)

Doeltreffend

Het was vooral heel fijn om met Inge te mogen sparren over mijn innerlijke gevoel en strijd. Al bij de eerste sessie kreeg in belangrijke inzichten, dat maakte de coaching heel doeltreffend. Onze gesprekken waren heel open en het voelde meteen vertrouwd. Inge is in staat om – zelfs online– een veilige en ontspannen sfeer te creëren. Ik ben er misschien nog niet helemaal, maar ik kan een en ander wel goed plaatsen en een plek geven. En ermee aan de slag gaan. Inge heeft me elke keer gevraagd wat ik ga doen met de inzichten, waardoor ik een nuttige stok achter de deur kreeg.

– Gabriëlle (CHRO, 40)

Inge brengt een mix van professie en praktische voorbeelden, ontspannen en professioneel met humor.

– Deelnemer (anoniem)

verhelderend

Inge is rustig, luistert goed en geeft interessante feedback. Dat werkt verhelderend. Ik kan iedereen aanraden om zo’n traject te starten. Opvallend is dat Inge mij een andere kijk op mijn verleden heeft gegeven en hoe het mij nu en in de toekomst kan helpen. Ik heb hier in de praktijk zeker iets aan, ik pas het geleerde toe en merk dat het in mijn voordeel werkt. 

– Dennis (Salesmanager, 50)

Betrokken zonder oordeel

Tijdens de coaching was ik erg op mijn gemak en voelde de vrijheid om te zeggen wat ik voelde. Inge is professioneel, betrokken en geeft geen oordeel. Ik heb de afgelopen maanden nieuwe inzichten gekregen, waarbij rust, vooruit kijken, bewuste keuzes maken en acceptatie voor mij de belangrijkste zijn.

-Juul (Internal Auditor, 34)

Veel voorbeelden, openhartig, (zelf)reflectie, vlot en professioneel.

– Deelnemer (anoniem)

Op Maat

Inge’s werkwijze is duidelijk, gestructureerd en “op maat”. Ze kijkt naar waar ik behoefte aan heb, ook al kon ik dat niet eens altijd precies aangeven. Ze is professioneel en warm. Die warmte zorgde voor vertrouwen, waardoor ik alles kon delen en we tijdens de coaching juist weer dieper/verder konden gaan met echt relevante inzichten op mij als persoon

– Willeke (Buyer, 35)