Ga naar de inhoud

LEADERSHIP WORKOUT

De Leadership Workout is een doelgericht en persoonlijk maatwerktraject, waarin je met wat meer afstand naar jezelf en je leiderschap kijkt. Voor mensen op elk niveau van leiderschap: talenten, middel managers en senior leiders.

Omdat leiderschap niet statisch is en vraagt om aanpassing, vernieuwing en opfrissing in een continu veranderende omgeving. Net als bij fysieke fitness: leiderschapsvaardigheden moet je onderhouden voor het beste resultaat. We doen een deep-dive in jouw situatie. Het traject bestaat uit coaching, training of een mix daarvan. Precies wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Stap voor stap. Gesprek voor gesprek. Omdat je vooruit wilt.

“The paradox of change: we are getting more change from becoming deeply aware of who we are rather than striving for something that we are not.”

– Arnie Beisser

aanpak

We starten met de inventarisatie van de thema’s van jouw vraag en definiëren het specifieke doel dat je voor ogen hebt. Daarna ontvang je een voorstel voor jouw Leadership Workout, een inschatting van het aantal sessies en de benodigde investering.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur en zijn altijd een op maat gemaakte mix van coachen en trainen. We verdiepen en ontrafelen je leiderschapsuitdagingen en werken aan het vergroten van je zelfinzicht. Indien relevant en gewenst geef ik je korte en heldere input over een theorie of model. Dat biedt je nieuw perspectieven, inspiratie en het verbreedt je horizon. Ook is het vaak een hulpmiddel om je situatie beter te begrijpen. Vaardigheden trainen en oefenen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

In de tijd tussen de verschillende sessies ga je ook aan het werk: met opdrachten, het ophalen van feedback of het experimenteren met nieuw gedrag. Als je dat wilt geef ik je daarnaast graag als onderdeel van de Leadership Workout aanvullende lees-, kijk- en luistertips van boeken, artikelen, TED-talks of Podcasts.

thema’s

  • Wat voor type bedrijf en bedrijfscultuur wil ik neerzetten en wat betekent dat voor mijn leiderschap op dit moment?
  • Hoe geef ik vorm en inhoud aan mijn leiderschap nu ik een grootschalig nieuw project moet leiden?
  • Ik wil mijn interpersoonlijke vaardigheden onder de loep nemen en opfrissen.
  • Hoe verstevig ik mijn positie binnen dit nieuwe MT en hoe verbeter ik de samenwerking?
  • Hoe ga ik om met de complexiteit van onze organisatie en de impact die dat heeft op mijn eigen functioneren en leiderschap?

Personal trainer voor leiderschap

Mijn kracht is de deskundige blik van buiten, het voorhouden van de spiegel, een professionele partner die meekijkt en nieuwe inzichten en skills biedt. Een personal trainer voor je leiderschap. Omdat het leiderschap en je job ingewikkeld kunnen zijn, je soms vastloopt of er even niet uitkomt. Iemand die een tijdje met je meedenkt, je helpt je problemen of uitdagingen te kaderen, te ontrafelen en uit te diepen. Altijd met aandacht, veilig en respectvol. Klanten geven aan veel te hebben aan de reflectieve gesprekken, de nieuwe inzichten en de ontwikkelde vaardigheden.

INteresse?

Heb je bepaalde vragen rondom je leiderschap of lijkt de Leadership Workout je wel wat? Dan maak ik graag kennis met je! Neem contact met me op voor meer informatie of voor een eerste kennismaking.

praktisch

Locatie
in overleg

Talen
Nederlands/ Engels

partners & certificaten