Ga naar de inhoud

Coaching with impact

Een coachtraject is een doelgericht traject waarbij je met wat meer afstand en met een andere bril naar jezelf en je huidige situatie leert kijken. Om zo bewuster te worden van jezelf, je eigen behoeften, je gedrag, je gevoelens en je interacties met anderen. De boel een beetje ontrafelen, zorgen dat je zelf (weer) aan het stuur van je eigen leven staat, veerkrachtiger wordt en in actie komt.

“Be yourself. Everybody else is already taken.”

– Oscar Wilde

aanpak

In het eerste gesprek beginnen we met het helder krijgen wat je wilt bereiken met het coachtraject en ook wat het effect is als je je doel bereikt. We zoomen in op je huidige situatie en bekijken wat de aandachtspunten en uitdagingen zijn.

Een coachtraject duurt meestal 4 tot 6 sessies. Tussentijds evalueren we en sturen bij indien nodig. In de coachsessies werken we aan het behalen van je doel, stap voor stap en gesprek voor gesprek. We verkennen hoe soms ingesleten gedragspatronen zijn ontstaan en hoe die doorwerken in het hier en nu. Ik werk daarbij met uiteenlopende methodieken om zelfinzicht en inzicht in de relatie met anderen te vergroten. Dat gebeurt op een ontspannen, heldere, veilige en toch uitdagende manier waarbij jij de regie hebt, je eigen keuzes maakt en bepaalt wat nodig is. Ik ondersteun het proces met kennis van verschillende psychologische perspectieven, coachtechniek, vragen en oefeningen, gerichte feedback en mijn expertise in leiderschap en veranderen.

Ik ben als gecertificeerd senior coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ik onderschrijf de Internationale Ethische Code en het Klachtenreglement van de NOBCO | EMCC.

THEMA’s

  • meer in balans willen zijn
  • managen van een team of individuen
  • stress en burn-out klachten
  • omgaan met onzekerheid
  • loopbaanvraagstukken
  • verbeteren van communicatie en samenwerking
  • werken aan assertiviteit en grenzen aangeven
  • Leiderschap

verhelderend & deskundig

Ik werk professioneel en persoonlijk. Mijn coaching wordt ervaren als diepgaand, warm, doortastend, verhelderend en vaak met een vleugje humor. Deskundig, scherp, en betrokken. Altijd op basis van beproefde en gefundeerde kennis en methodieken.

Interesse?

Ben je op zoek naar een ervaren coach en geïnteresseerd in een coachtraject? Dan maak ik graag kennis met je! Neem contact met me op voor meer informatie of voor een eerste kennismaking.

praktisch

Locatie
in overleg

Talen
Nederlands/ Engels

partners & certificaten