Ga naar de inhoud

Aanbod

Hoe ik individuele of organisatie verandering ondersteun? Op de betreffende pagina’s vind je meer informatie. Mocht je vragen hebben of eens van gedachten willen wisselen, ik hoor graag van je!

Voor iedereen die zichzelf wil ontmoeten in plaats van zichzelf steeds weer tegen te komen. En, ook wel eens wil verkennen waar ingesleten gedragspatronen vandaan komen en hoe die doorwerken in het hier en nu. Centraal staat het terugvinden van je geluk, je veerkracht en je autonomie. Mijn klanten geven aan door een coachtraject uiteindelijk meer voldoening en vrijheid te ervaren in hun persoonlijke en professionele leven. 

Voor senior leiders, middel managers en talenten die zichzelf en hun leiderschap onder de loep willen nemen en zich willen ontwikkelen in een veranderende omgeving. Leiderschap moet je immers onderhouden. In een doelgericht persoonlijk maatwerk traject wissel ik trainen en coachen af in een mix die voor voor jou past. Het resultaat? Authenticiteit en stevigheid en met compassie kunnen kijken naar jezelf en de ander.

Voor organisaties die mensen centraal willen stellen en hun leiders vanuit die visie willen ontwikkelen. Omdat dit het werkgeluk van je medewerkers bevordert én het de organisatie, de cultuur en de performance ten goede komt. Een uitdagende opdracht waarin leiderschap een belangrijke rol speelt en die vraagt om een specifieke mindset en bijbehorende leiderschapsvaardigheden. Ik help graag bij het ontwikkelen daarvan.